Máme nový web. Kdybys našel chybu, napiš nám prosím na info@ukarlabrno.cz, dík!

Ochrana osobních údajů

1. Udělujete tímto souhlas společnosti IKI, s.r.o., se sídlem Bayerova 578/8, 60200, Brno, IČO 60703199, zapsané ve veřejném rejstříku vedeném u krajského soudu v Brně, oddíl C, vložka 14871 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“) zpracovávala tyto osobní údaje:

  • jméno a příjmení
  • e-mail
  • telefonní kontakt
  • doručovací adresu

2. Jméno, příjmení a e-mail je možné zpracovat na základě Vámi uděleného souhlasu a je nutné je zpracovat za účelem zasílání informativních e-mailových zpráv a zasílání souvisejících obchodních nabídek. Tyto údaje budou Správcem zpracovávány po dobu 10 let.

3. S výše uvedeným zpracováním udělujete svůj výslovný souhlas. Poskytnutí osobních údajů je dobrovolné. Souhlas lze vzít kdykoliv
zpět, a to například zasláním e-mailu na info(zavinááč)biif.cz nebo dopisu na výše uvedenou kontaktní adresu společnosti.

4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem, osobní údaje však pro Správce mohou zpracovávat i další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.

5. Vezměte prosím na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

  • právo na přístup ke svým osobním údajům,
  • právo na opravu či doplnění osobních údajů,
  • právo na výmaz osobních údajů,
  • právo na přenositelnost údajů, je-li to možné,
  • právo požadovat omezení zpracování,
  • právo vznést námitku proti zpracování,
  • právo být informován o porušení zabezpečení osobních údajů,
  • právo podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů,
  • právo kdykoli odvolat svůj souhlas se zpracováním údajů u údajů, které zpracovává správce v režimu souhlasu.

Tyto podmínky nabývají účinnosti dnem 26.12.2021 a jsou součástí obchodních podmínek. Správce je oprávněn tyto podmínky změnit. Novou verzi podmínek ochrany osobních údajů zveřejní na svých internetových stránkách.